2011. augusztus 4., csütörtök

Bevezető és a szereplők

Sziasztok :) 

Ezt a történetet ketten írjuk majd. Név szerint Mona és Regi.

A történet egy banda megalakulásáról, életéről fog szólni, ami nem szűkölködik problémában, se örömben, se szerelemben. 

Reméljük tetszeni fog majd a történet, és hogy ezt lássuk, írjatok kommentokat. 
Ha nem, akkor pedig ott a sarokban a piros 
X, katt rá! :D


Most jöjjenek a szereplők! 


Zoe White: A szülei még kis korában elhagyták, és így igen félénk, és visszahúzódó lett. Egy házaspár fogadta örökbe, akik mindent megadnak neki, amit csak tudnak, hogy boldog lehessen. Az élete akkor fog igazán megváltozni, mikor megismeri Kelsit.





Kelsi Brunker: Ő egy aranyos, félénk, visszahúzódó lány. Szeret gitározni, és művészeti órára jár. Az apja meghalt, így az anyjával és a mamájával, jó körülmények között, mivel az anyja egy divatcégnél dolgozik fotósként. A legjobb barátnője Zoe lesz, talán azért, mert a személyiségük hasonlít.





Mia Salvatore: Mia egy életvidám lány, aki ki élvezi az élet minden egyes percét. Egy kicsit lázadó típus, aminek köszönhetően rengetegszer kerül bajba. De, ami a legjobb tulajdonsága, hogy a barátaiért kész meghalni is.





Sam Bourne: Sam igen bolond ember, ha teheti poénokat süt el, hogy utána jól megverjék. A lét eleme a humor. E nélkül képtelen élni. Sokan már azt hiszik, hogy valami betegsége van.






Ben Booker: Egy igazi könyvmoly, és emiatt nem igen vannak barátai. De azt senki sem tudja, hogy titokban szintetizátoron játszik, és elég jó abban, amit csinál. Bele szeret majd Miaba, de a kegyeiért igazán meg kell harcoljon.





Damon Alwer: A suli leghelyesebb sráca. Benne van az iskola foci csapatában, de nem olyan beképzelt, mint a többiek. A sporton kívül még érdekli a zene is, és van egy bandája.





Chris Darwin: Ő is benne van a foci csapatban, és a bandában, ahol gitározik. Elég bunkó tud lenni, de az igaz barátaival remekül meg van. A lányokat csak egy játékszernek használja, ind addig amíg nem találkozik Zoe-val. Először őt is ki akarja használni, de rájön, hogy ő más, mint a többi.



Na ennyi lenne :)

Az első résszel Mona fog jelentkezni ... holnap :) 
Na puszipacsi! 
Regi xx





Nincsenek megjegyzések: